Historie

Vanwege onze grote voorliefde voor natuursteen zijn wij in 2002 gestart als specialist op het gebied van natuursteen, aangesloten bij het centrum van natuursteen. Al gauw wisten liefhebbers van marmer, graniet, leisteen en composiet ons, toen nog onder de naam Taj Stones en Raja’s Home Decor, te vinden voor al hun wensen op maat. Van een nieuwe vloer, tot een op maat gemaakte aanrechtblad. Van een nieuwe vensterbank tot een gedenkteken,  Van bekleding van traptredes tot natuurstenen waskommen, Van een mooie zuil of pilaar, tot de inleg van een schouw of haard. Van een mooi terras tot tegels voor de badkamer. Ons motto: al uw wensen op het gebied van natuursteen realiseren, niet alleen de bewerking, maar ook de levering en plaatsing van het steen zelf.

Al snel was “Raja’s” een gevestigde naam op het gebied van natuursteen. Onze klantenkring breidde zich voornamelijk uit door mond-op-mond reclame. Klanten waren niet alleen erg tevreden over de werkzaamheden bij hun thuis of op de zaak, ook hadden wij, door onze nauwe samenwerking met een grote leverancier in India, veel soorten steen op voorraad. Wilde klanten dus snel een nieuwe vloer, dan was dat ook snel mogelijk. Ook zorgden wij dat wij up-to-date bleven op het gebied van trends in natuursteenland. Wilde mensen een mooie graniete vloer waar een grote ster in verwerkt was, dan zorgden wij dat wij die ster konden maken. Wilden mensen vloerspots in de graniete vloer in de badkamer, dan zorgden wij dat wij dit konden realiseren.

Door dezelfde mond-op-mond reclame kregen wij steeds meer klanten met de vraag of wij dezelfde creaties ook bij hen thuis konden realiseren als zij niet voor natuursteen (marmer, graniet, leisteen, composiet) kozen. Aanvankelijk stelden we onze klanten teleur, omdat wij ons puur op natuursteen wilden blijven richten. Uiteindelijk sloop er langzaam maar zeker toch een vervaging van grenzen in. Klanten die zo tevreden waren met de manier waarop de graniete vloer in de woonkamer gelegd was, wilden gewoon ook graag dat wij de keramische tegels in het toilet net zo strak voor hen konden leggen. Klanten die tevreden waren met de vloerverwarming die aangelegd was onder de marmerenvloer in de woonkamer, wilden toch ook wel graag dat wij degene waren die de vloerverwarming zouden aanleggen onder de keramische tegels in de badkamer. Klanten die zo tevreden waren met het leidingwerk dat we verzorgd hadden in hun met graniet betegelde toilet, wilde ook wel heel graag dat wij het leidingwerk voor hun nieuwe keuken gingen verzorgen. Klanten vonden het zo fijn dat wij bij de aanleg van de marmeren vijver in de tuin hen alle werk uit handen namen(door o.a. zorg te dragen voor al het materiaal), dat zij graag wilden dat wij op dezelfde wijze alle werk uit handen namen bij het stuc- en schilderwerk van de zolderverdieping. Zo heeft onze expertise zich in de afgelopen jaren uitgebreid.

Ter tegemoetkoming van onze klanten, zijn wij ons de afgelopen jaren dus, naast natuursteen, breder gaan specialiseren. In de dagelijkse praktijk bleek namelijk dat wij net zo graag mooie creaties realiseerde met andere materialen, dan natuursteen. Uiteraard blijft natuursteen ons paradepaardje. Omdat wij alleen de aller beste creaties willen afleveren bij klanten, werken wij waar nodig samen met alleen de beste vaklieden om totaalrenovaties bij klanten te kunnen realiseren.
Van Raja’s Home Decor, specialist en leverancier op het gebied van natuursteen, werden wij in 2013 officieel Raja’s Aannemersbedrijf, specialist en leverancier op het gebied van verbouwen én natuursteen... Verbouwen en meer….

Heeft u vragen na het zien van onze website of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Contact