Werkwijze

Heeft u plannen voor een verbouwing, dan komen er veelal een hoop zaken op u af. Om het voor u niet te ingewikkeld te maken, hanteren wij een open en helder stappenplan. Onze ervaring is dat deze eenvoudige werkwijze de klant helpt overzicht te houden.

Stap 1: Aanvraag en Offerte

Nadat u in contact bent gekomen met Raja’s Aannemersbedrijf, maken wij geheel vrijblijvend een afspraak om met u persoonlijk uw verbouwplannen en wensen te bespreken. Op basis van het gesprek, de bezichtiging van de te verbouwen ruimte én uw wensenlijst, kunnen wij ter plaatsen met u meedenken en de mogelijkheden met u bespreken.

Binnen 5 werkdagen ontvangt u van ons, wederom geheel vrijblijvend, een offerte. Deze offerte bevat een duidelijke werkomschrijving van de bij u uit te voeren werkzaamheden. De offerte heeft doorgaans een geldigheidsduur van 30 dagen. Dit biedt u tijd rustig even na te denken over de offerte.

Stap 2: Uitvoering van werkzaamheden

Indien u naar aanleiding van de offerte akkoord heeft gegeven voor de uitvoering van de werkzaamheden, wordt er een overeenkomst opgesteld. In deze overeenkomst worden naast de duidelijke werkomschrijving, zoals overeengekomen bij de offerte, de startdatum, bouwtijd en betalingsafspraken vastgelegd. Indien beide partijen deze akkoord gaan met de overeenkomst, kan gestart worden met de uitvoering. Gedurende de uitvoering neemt Raja’s aannemersbedrijf u volgens afspraak zoveel mogelijk werk uit handen. Zo zorgen wij zelf voor het benodigde bouwmateriaal. Uiteraard kunt u tussentijds altijd terecht voor vragen en opmerkingen.

Stap 3: Oplevering en nazorg

Als de werkzaamheden zijn afgerond komt het moment dit bouwproces formeel af te sluiten. Samen met u wordt het resultaat doorgenomen en worden de werkzaamheden geëvalueerd. Eventuele punten van aandacht worden genoteerd, waarna het geheel wordt opgeleverd.

Nazorg: Eventuele punten die u bij oplevering hebt aangemeld worden door Raja´s Aannemersbedrijf verbeterd of hersteld. Mocht u achteraf nog vragen of problemen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stap 4: Genieten

Als alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, zijn we aangekomen bij ons gezamenlijke doel: U kunt gaan genieten van het eindresultaat! Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ook na de verbouwing helpen wij u graag. Wij bieden garantie op onze werkzaamheden. Een tevreden klant geldt voor ons namelijk voor twee!

Heeft u vragen na het zien van onze website of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Contact